Sunday 7 August 2016

Hei ootsä yllätyskuuma leiking vai erityismulkku kohutrendi?

Silmiini tarttui tekstiä netistä erityisherkästä ja uudesta termistä erityismulkusta. Mun lapsi on erityisherkkä. Puolisolla on erityisruokavalio. Naapuri on erityismulkku. Autossa on erityiskilvet, ja niissä lukee ÄIT-1. Kuinka paljon tienaa erityissuunnittelija?
Julkkispari shokkierosi, jonka jälkeen heille syntyi aivan käsittämättömästi shokkivauva. Syksyn shokkivärit ovat samat kuin ennenkin, vähän eri järjestyksessä. Shokki kirjoitetaan kuitenkin sokki, joka ei sovi sille sanalle sitten yhtään. Kohusuhde ja kalasoppa. Dramaattinen, katastrofaalinen, maailman kallein, kuumin ja ökyin. Salakuvat salasuhteesta salamökillä. Yllätyslämmin, yllätyskihlat ja yllätysennätys.
Mä voisin päästä johonkin erityiseen erityisryhmään, jossa olis tyyppejä, jotka olis jotenkin tosi erityisiä.
Olis myöskin tosi siistii, jos joku kirjoittaisi mun shokkierityispaleoruokavaliostani, jonka avulla selviydyin omakeksimästäni kohusalitreenistä. Ja mun supermeikkitrendeihini kuuluisi ihan vaan uusien sanojen keksiminen vanhojen asioiden tilalle. You know, countouring, strobing, baking, shaking, faking ja tietysti leiking, kaikkien huippusupersankarimeikkareiden lempileiking; sutataan menemään aivan minne vaan ja ihan millä vaan!
Iltauinti, iltapala sekä kaikkien näiden iltasatutäti: Iltasanomat, mitä ilman sinua tekisinkään!

No comments: