Wednesday 7 August 2013

Poppia nannaa ja life feels paremmalta yhteistuumin!

Niin se vaan meni se eilinenkin päivä, vaikka aamukuuden herätyskellon soidessa ajattelin, että mitenköhän jaksan tämän päivän, kun on tätä lisäpainoakin vielä vatsan seutuvilla. Mutta pientä mukilointia tuli sisäisten potkujen lisäksi myös Jakiksen metsästä, jossa räpiköitiin kuvausryhmän kanssa kintut verillä ja pakarat murkunpuremia täynnä. Suuri taide vaatii suuria uhrauksia :).

Suuret kiitokset urakasta miehelleni Jarille ohjaajana toimimisesta, Hilppa Lammelle koreografioista, Jonna Karlströmille maskeista, Klaus Thunderille co-workistä ja tietenkin rakkaalle bändikaverille Niinalle uskollisesta tuesta ja uskollisen idiootista yhteisnäkemyksestä rintamalla. Tiukkaa teki varsinkin lounaan jälkeen, kun mittarin lämpötila ei hellittänyt edes tuulosen verran, mutta kunnialla selvittiin 12:n tunnin työrupeamasta. Tänä aamuna todella kropassa tuntui, että eilen tuli mm. muutama mäki kiivettyä, pelattua mölkkyä, sulkista ja frisbeegolfia sekä kerättyä risuja, pystytettyä telttaa, juostua niityllä, ylensyötyä, seisottua, maattua, pestyä hampaita ja tämä kaikki vain yhden kolmeminuuttisen tähden.

Mutta poppia nannaa on luvassa! Illalla rivityöhön vähäksi aikaa ja huomenna Korkeasaarta sekä odotettu vieras tai oikeastaan ihan tuttuhan tuo lienee, Keski-Suomesta. Life feels paremmalta yhteistuumin!

No comments: